Goede doelen

Goede doelen

Omdat geven soms leuker is dan krijgen

MIJOU blijmakers geeft ook de gelegenheid om te geven. Aan vooraf geselecteerde goede doelen. Zodat je zeker weet dat alles goed terecht komt. Je kan zelf kiezen hoeveel je geeft, tussen niks en alles.

users < basename

Je helpt Fier met jouw donatie

Je kan (een deel van) je punten doneren aan Fier. De opdracht van Fier is: stoppen van geweld, voorkomen van geweld en hulp bieden bij de gevolgen van geweld.

Stichting Fier biedt hulp aan kinderen, jongeren en volwassenen die veel hebben meegemaakt en daardoor bijvoorbeeld problemen hebben in het gezin, in het contact met vrienden, in de relatie, op school of werk.

Fier geeft slachtoffers weer een toekomst. Eentje waarin ze een kans maken in de maatschappij, eentje waarin ze hun dromen kunnen najagen. Fier biedt ze – naast opvang en behandeling (in een veilige en beschermde omgeving) – onderwijs, werkervaring, sport en een maatje. Een bulk aan positieve ervaringen.

Draag jij Fier een warm hart toe? Wil je een bijdrage leveren aan de hulp voor slachtoffers van geweld? Steun Fier dan met een gift.

Help Fier met het stoppen, voorkomen en hulp bieden bij de gevolgen van geweld!

Je helpt Stichting Tegenkracht met een donatie

Tegenkracht helpt (ex) kankerpatiënten te gaan sporten. Een gezond lichaam draagt bij aan een gezonde geest en werkt aan het gevecht tegen de ziekte.

Tegenkracht is pragmatisch en zoekt naar oplossingen. Dat lukt vrijwel altijd. Sporten en behandelen van kanker gaan goed samen. Sterker nog: sporten geeft kracht om door te gaan.

Tegenkracht stimuleert en motiveert, is optimistisch en helpt waar ze kunnen. Inmiddels zijn duizenden patiënten op een sportieve weg geholpen door de Stichting Tegenkracht.

Een donatie draagt bij aan het streven om in 2020 alle kankerpatiënten de mogelijkheid te bieden om op maat sportief te revalideren.

Inloggen