header

Over Mijou

MIJOU. Goede komaf

Wensen rond (kerst)geschenken veranderen. De ontvanger kiest liever zelf, zodat je iets krijgt wat je wilt hebben. Om dat mogelijk te maken ontwikkelden we MIJOU: van mij, voor jou. Een passend geschenk, zelf gekozen en uit de directe omgeving.

MIJOU blijmakers is een initiatief van JADOE geschenkenmakers. Wij hebben decennia ervaring met het selecteren en organiseren van alles rond kerstgeschenken of cadeaus bij een speciale aanleiding. JADOE geschenkenmakers zoekt een geschenk dat uw verhaal vertelt. Dat blijven we doen. Maar daarnaast hebben we ook MIJOU blijmakers.

MIJOU. Alles geregeld

MIJOU blijmakers zorgt voor de selectie van de ondernemers, we beoordelen de aanbiedingen, zorgen voor rapportages en regelen de complete financiële afhandeling. Maar we zorgen er vooral voor dat gevers en ontvangers blij en tevreden zijn.

MIJOU. Makkelijk en meer om te geven

De kosten voor het selecteren en afhandelen van een traditioneel kerstgeschenk kunnen oplopen tot wel
€ 10,- per medewerker. Dat zijn de uren voor het selecteren en beoordelen van geschenken, onderhandelen en afhandelen, transport en logistiek of het organiseren van een tijdrovende kerstmarkt. Die verborgen kosten komen te vervallen met MIJOU, waardoor u meer heeft om te geven. We rekenen alleen een kleine vergoeding voor de presentatie en afhandeling.

Inloggen